Placare pereți cu lemn vechi

Decorarea pereților cu lemn vechi, o opțiune populară.

Dacă îți dorești un spațiu decorat într-un stil unic, optează pentru placarea pereților cu lemn vechi. Lemnul pe care îl folosim în astfel de proiecte provine din clădiri cu o istorie de peste 60 de ani, ce urmează să le demolate. Asta nu înseamnă că dacă lemnul are o vechime de zeci de ani, el nu mai poate rezista încă pe atât. Colectăm lemnul care nu și-a pierdut proprietățile de-a lungul timpului, îl curățăm în cel mai mic detaliu, îl recondiționăm prin procese termice pentru a-i crește rezistența și îi redăm un nou scop – acela de a scoate în evidență pereții unui spațiu.

De ce să plachezi pereții cu lemn vechi?

Pentru a obține un spațiu cu adevărat deosebit și unic. Poți fi sigur că nimeni nu va mai avea un perete ca al tău, atât din punct de vedere vizual, cât și din punct de vedere al rezistenței și calității. Vei avea întotdeauna o poveste desenată pe perete, o poveste pe care o poți reciti de fiecare dată când privești nervurile lemnului și semnele timpului care a trecut peste el.

Estetică deosebită

Un perete placat cu lemn antic atrage privirile și admirația tuturor celor care îți trec pragul.

Calitate și rezistență

Te bucuri de un perete decorat cu personalitate zeci de ani de acum înainte.

Ultimele noastre proiecte

Dacă nu știi cum ar arăta un perete decorat cu lemn vechi la tine acasă, este de ajuns să privești fotografiile de mai jos. Te vei convinge că este una dintre opțiunile cele mai estetice de finisare a unui perete.